Новини від HLB International: Новий російський законопроект про митне регулювання

Міністерство фінансів Російської Федерації розробило новий законопроект про митне регулювання. Серед іншого, законопроект передбачає можливість подання даних у попередньому повідомленні англійською мовою, без перекладу на російську. Це стосується стандартних перевізних документів, визначених міжнародними договорами в галузі перевезень.

На даний момент попереднє повідомлення здійснюється російською мовою.

Законопроект також передбачає можливість зміни місця тимчасового зберігання у певних випадках, зокрема якщо митний склад для неоплачених вантажів не відповідає необхідним умовам зберігання (температура, вологість тощо). Місце митного складування також може змінюватися за обґрунтованою заявою особи, відповідальної за вантаж. Транспортування переміщеного вантажу здійснюється без застосування митного режиму транзиту, якщо інший склад для зберігання несплаченого вантажу знаходиться у зоні відповідальності тієї самої митниці.

Режим митного складування може застосовуватися, якщо митним органам необхідно здійснити додаткове обстеження для визначення того, чи імпортований вантаж можна дозволити для споживання в країні.

У випадку прийняття законопроекту чинний закон РФ про митне регулювання від 2010 року втратить силу.

Прийняття нового закону може спростити процедури митного оформлення та повинне враховуватися для переміщення вантажів через кордон Російської Федерації.


19 жовтня 2017 р.

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy