Новини від HLB International: Shandong Hexin CPAs LLP, Шаньдун, Китай – нове поповнення в лавах HLB

HLB International, одна з провідних аудиторських мереж світу, представлена в 140 країнах, поповнилася новою фірмою в Китаї – Shandong Hexin CPAs LLP (Hexin).

Фірма розташована в місті Цзінань, центрі провінції Шаньдун, та була створена в 1987 році як перша, і на даний момент єдина суто місцева фірма в цій провінції з ліцензією на аудит цінних паперів. Hexin має 30 партнерів та понад 600 працівників, включаючи понад 200 сертифікованих аудиторів в штаб-квартирі в Цзінані та філіях в Циндао, Вейфані, Яньтаї та Цзініні.

Hexin надає повний спектр послуг з аудиту та впевненості, IPO, злиття та поглинання, а також спеціалізовані консультативні послуги компаніям, чиї акції котуються на біржі, державним підприємствам, приватним та сімейним фондам.

Клієнти фірми походять з усіх основних галузей, в тому числі виробництво, енергетика та розробка корисних копалин, нерухомість, технологія, фінанси та медицина.

Фірма розташована на східному узбережжі в провінції Шаньдун, що має третій за величиною ВВП та є частиною процвітаючого регіону Бохай-Рім, а також одним з найбільших сільськогосподарських районів Китаю. Сільське господарство цієї провінції мало найвище загальнодержавне значення протягом десятиліття поспіль. Шаньдун також є другим найважливішим центром енергетики та промисловості в країні.

Кевін ВАН Хуй, Керуючий партнер Shandong Hexin CPAs LLP, заявив: «Приєдання до HLB International – значний крок до стратегії виходу фірми на світовий ринок, оскільки це дозволить Hexin розвивати свою діяльність на міжнародному рівні та сформувати потужний бренд. За допомогою всесвітньої мережі HLB Hexin допомагатиме не лише міжнародним компаніям, що здійснюють свою діяльність в Китаї, а й китайським, що працюють по всьому світі. Це дозволить Hexin розширити обсяг своїх послуг та забезпечувати нашим клієнтам по-справжньому комплексну послугу по всьому світі».

Марко Донцеллі, Генеральний директор HLB International, так прокоментував приєднання цієї фірми до HLB: «Розбудова нашої присутності в Китаї є надзвичайно важливою для HLB. Приєднання Hexin – це вирішальний крок до нашої мети – допомоги фірмам – членам нашої міжнародної групи зростати завдяки залученню та утриманню міжнародних клієнтів».

Коко Ліу, Головний регіональний представник в Азійсько-тихоокеанському регіоні, додав: «Ми із задоволенням приєднуємо Hexin до нашої динамічної мережі у Великому Китаї. Будучи однією з 40 найбільших китайських фірм та найвідомішою в провінції Шаньдун, Hexin тісно співпрацюватиме з нашим існуючим партнером HLB Baicheng Tax Consulting – найбільшою фірмою, що спеціалізується на податках в Шаньдуні, задля створення провідної платформи з обслуговування клієнтів в регіоні. Разом ці дві фірми сприятимуть здійсненню двосторонньої торгівлі та інвестиційної діяльності між цим динамічним регіоном та рештою світу».

Shandong Hexin CPAs LLP є дев’ятим членом групи HLB у Великому Китаї – однією з 12 провідних регіональних мереж, що включає в себе 210 партнерів та 4300 працівників. Hexin тісно співпрацюватиме з іншими членами HLB в світі та суттєво покращить присутність нашої групи у Великому Китаї.


22 серпня 2017 р.

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy