25-й «Пробіг під каштанами»

«Пробіг під каштанами» – наймасовіша спортивно-благодійна акція в Україні. Проходить щорічно з 1993 року в день Києва і тому коли хтось помічає, що зацвіли каштани, чекай на Пробіг, адже це один із сучасних символів Києва. І хоча Київ має багато символів, саме Пробіг показує доброту, щирість українців, їхнє вміння співпереживати, підтримувати та бути відповідальними за інших.

Проходив Пробіг по маршруту: Михайлівська площа – Володимирський проїзд – Софійська площа – вулиця Володимирська – вулиця Богдана Хмельницького – вулиця Хрещатик – розворот на Майдані Незалежності та в зворотному напрямку.

У 2017 році в Пробігу прийняли участь понад 10 тисяч учасників, включаючи представників команди HLB Ukraine. І кожен знав, що в першу чергу Він робить добру справу, і що Пробіг під каштанами – це не шанс показати свої професійні та спортивні навички, але можливість допомогти, та показати свою соціальну відповідальність – один з найважливіших принципів, який має бути основою для благополуччя суспільства.


11 червня 2017 р.

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy