Новини від HLB International: HLBI призначає нового члена у Швейцарії

HLB International, одна з провідних світових бухгалтерських мереж з присутністю у 140 країнах, продовжує своє зростання з недавнім підписанням нової фірми-члена у Швейцарії – Veco Group.

Veco Group розташовано в Лугано, місті в італійському регіоні Тичино на півдні Швейцарії. Заснована у 1998 році, фірма займається плануванням податків і майна, створенням і управлінням трастами/фондами, інкорпорацією і адмініструванням підприємств та управлінням активами.

Антоніо Мандра, керуючий партнер Veco Group, прокоментував: «Дуже приємно приєднатися до родини HLB International. Маючи досвід роботи в якості корпоративних і податкових консультантів, ми тепер можемо скористатися міжнародною мережею, а також місцевими консультантами, які мають конкретні знання в юрисдикціях, в яких працюють наші клієнти. Для нас дуже важливо мати можливість допомагати нашим клієнтам не тільки в наданні відповідних консультацій, але й в їх виконанні. Ми знаємо, що з HLB International ми знайшли відмінну пару для нашого бізнесу. Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися з колегами з HLB International нашим досвідом і можливостями структурування, адміністрування та управління компаніями і банківськими активами».

Veco Group буде тісно співпрацювати з іншими членами HLB і стане відмінним доповненням до нашого охвату по Європі.


11 липня 2017 р.

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy