Оцінка ЦМК, незавершеного будівництва

Це сукупний аналіз комплексу об’єктів, що використовуються для здійснення комерційної діяльності. До них відносять: підприємства та їх структурні підрозділи.

Структурні підрозділи можуть виділятися в самостійні об’єкти або реєструватися як самостійні суб’єкти господарської діяльності. Підприємство як майновий комплекс включає всі види майна, призначеного для його діяльності:

  • земельні ділянки
  • будівлі та споруди
  • машини та обладнання
  • сировину і продукцію
  • нематеріальні активи
  • майнові зобов’язання

Бізнес, підприємство і фірма володіють всіма ознаками товару і можуть бути об’єктами купівлі-продажу. Але це товари особливого роду. Ці особливості зумовлюють принципи, моделі, підходи та методи оцінки. Оцінка бізнесу вважається найскладнішим процесом. Це пов’язано з тим, що для кваліфікованої оцінки підприємства необхідно враховувати абсолютно всі фактори, що впливають на діяльність організації.

Кінцевий підсумок – визначення вартості Вашого бізнесу. Даний напрямок вимагає високої кваліфікації і досвіду оцінювача. У кожному конкретному випадку ми працюємо з Клієнтом індивідуально, розуміючи, що оцінка бізнесу не може проходити за загальними стандартними правилами.

Ми відповідально підходимо до роботи будь-якого рівня складності і виконуємо її якісно і в максимально короткий, чітко обумовлений заздалегідь термін.

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy