Обмін досвідом – рушій розвитку компанії

У HLB International велика увага приділяється міжнародному співробітництву, включаючи організацію конференцій та партнерських зустрічей.

Нещодавно відбулася Міжнародна конференція HLBI з аудиту та оподаткування у Торонто (Канада), у якій брали участь близько 150 керівників аудиторських компаній мережі HLB з усього світу, включаючи українську делегацію на чолі з керуючим партнером Бондарем В.П.

HLB International найближчим часом організовує ще ряд подібних заходів з метою професійного розвитку та обміну досвідом між компаніями мережі.

Так, наступного тижня матиме місце зустріч представників HLB International на Балканах, з 15 вересні 2017 року буде тренінг з аудиту для франкомовних країн Африки.

20-23 вересня в Санкт-Петербурзі відбудеться Євразійська регіональна конференція «HLB Eurasia 2017», після якої з 18 по 23 жовтня буде Міжнародна конференція HLB International на курорті Westin Dragonara в Мальті.

Під час зустрічей учасники мають змогу поділитися власними фірмовими новинами та досягненнями, обговорити бізнес-плани розвитку, а також зміцнити відносини. І це той інструмент, який допомагає українському бізнесу, співробітникам HLB Ukraine зокрема, бути ближче до решти світу, переймаючи передовий світовий досвід.


14 липня 2017 р.

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy