Майбутнє аудиторської професії

29 вересня 2017 року у м. Києві мала місце Конференція на тему «Майбутнє аудиторської професії: міжнародний досвід та шлях України» за підтримки Аудиторської палати України, Міністерства фінансів України, UA-FINSTAR «Techical Assistance in the Ukrainian Finansial Sector’s Priority Areas» (проект технічної допомоги, що фінансується Європейським Союзом) та проекту CFRR STAREP Word Bank.

Конференція проводилася з метою інформування про поточний стан реформування законодавства в сфері аудиту та змісту запропонованого законопроекту № 6016 від 03.02.2017 р. «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» (що знаходиться на доопрацюванні).

Спікерами заходу були: Тетяна Каменська (Голова АПУ), Хюг Мінгареллі (посол, Голова Представництва ЄС в Україні), Ніна Южаніна (народний депутат України, Голова Комітету ВРУ з питань податкової та митної політики), Євген Капінус (заступник Міністра Фінансів України), Надія Бонева (Директор проекту EU-FINSTAR, Human Dynamics), Джон Хупер (старший експерт з питань бухгалтерського обліку та аудиту, Проект EU-FINSTAR, Представництво ЄС в Україні), юрій Долідзе (Голова служби бухгалтерського обліку, звітності та аудиту в Грузії) та інші.

Представники міжнародної аудиторської компанії HLB Ukraine, а саме Бондар Валерій Петрович (Керуючий партнер HLB Ukraine, член АПУ), Самусєва Ольга Петрівна (Генеральний директор HLB Ukraine), аудитори та їхні асистенти взяли участь в конференції, на якій були підняті важливі питання стосовно розвитку українського аудиту. Найбільш інформативними були доповіді іноземних колег щодо прикладів становлення аудиту в інших країнах та самої філософії Finstar.

У процесі виступів також не одноразово підіймалися й головні проблеми розвитку українського аудиту, однією з яких є відсутність належної регулятивної бази.

Компанія HLB Ukraine висловлює вдячність організаторам та спікерам конференції за те, що піднімають важливі питання для аудиторів та надають можливість відкритого їх обговорення.

Для аудиторів такі знання є безцінними.

Додатково:

Finstar Financial Group є глобальною приватною інвестиційною групою, що діє в Європі, США, Азії, Латинській Америці та країнах СНД. Finstar є дуже успішним у сфері фінансових послуг, IT, роздрібної торгівлі FMCG, засобів масової інформації та секторів нерухомості.

Група має 20-річний досвід роботи в створенні нових проектів на ринках, реструктуризації наявних компаній для забезпечення високого рівня конкурентоспроможності, а також у закріпленні нових партнерських відносин та угод зі злиття, поглинання компаній та створення нових.


3 жовтня 2017 р.

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy