Нерухомість

Основні напрямки

угоди з нерухомістю, у т.ч. з землею (купівля-продаж, дарування, інвестування, оренда);
реєстрація прав на нерухомість, відновлення документів;
юридичний аудит (Due Diligence) об’єктів нерухомості;
оцінка нерухомості;
експлуатаційні договори (комунальні послуги, поставка електрики тощо);
будівельно-технічна експертиза.

Придбання нерухомості це завжди відповідальне та серйозне рішення, яке вимагає зваженого підходу. Інвестування у нерухомість допоможе забезпечити Вам комфортні умови роботи та життя, а також принесе значні доходи. Все це можливо тільки у тому випадку, якщо таке інвестування максимально захищене. При укладанні угод із нерухомістю, зокрема, з землею, таких як: купівля, дарування, обмін, інвестування, застава, оренда тощо, дуже важливо бути повністю обізнаним про об’єкт, купується що придбавається, правомірність угоди, що укладається, законність прав продавця.

 

Що ми пропонуємо

Юридичний департамент HLB Ukraine пропонує послуги з проведення Due Diligence об’єктів нерухомості, який детально розкриє історію об’єкта нерухомості (земельної ділянки) та виявить існуючі ризики, послуги з супроводження угод, які передбачають розробку та узгодження проектів договорів, підготовку всіх документів, необхідних для укладення угоди, супроводження укладання угоди, реєстрацію прав на нерухомість (право власності, користування, оренда, сервітут, суперфіцій, емфітевзис, господарське відання, оперативне управління тощо).

У разі необхідності, фахівці юридичного департаменту HLB Ukraine допоможуть Вам з укладанням договорів на обслуговування об’єктів нерухомості (комунальні послуги тощо), а наші партнери проведуть оцінку та експертизу таких об’єктів.

Окремим напрямком практики також є судові спори, предметом яких є права на об’єкти нерухомості, зокрема спори про визнання права власності та інших прав, про примусове звільнення земельних ділянок та інших об’єктів нерухомості, про визнання угод недійсними, про оскарження незаконних рішень органів державної влади тощо.

 

Позитивні сторони та результати послуг

повна обізнаність про об’єкт інвестування;
швидка реєстрація права власності;
мінімізація ризику оскарження угоди (визнання недійсною);
мінімізація ризику позбавлення власника належних йому прав на нерухомість.

 

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy