Міжнародний арбітраж

ОСНОВНІ НАПРЯМКИ:

Міжнародний комерційний арбітражний суд при ТПП України (МКАС при ТПП) Визнання рішень іноземних (арбітражних) судів
Арбітраж Ad-hoc Виконання рішень іноземних (арбітражних) судів в Україні
Арбітраж за кордоном та іноземні суди Легалізація та апостилювання українських документів для направлення за кордон

Міжнародний арбітраж є одним з найбільш ефективних способів вирішення зовнішньоекономічних спорів. Участь у арбітражних справах передбачає обов’язкове знання міжнародного приватного права та наявність відповідної практики.

Юридичний департамент HLB UKRAINE професійно займається супроводженням арбітражних спорів як в Україні, так і за кордоном. Фахівці нашої компанії допоможуть Вам об’єктивно оцінити перспективи у справі, визначити наявність ризиків і нададуть кваліфіковану підтримку в питаннях супроводження арбітражних справ. Ми пропонуємо Вам не просто процесуальний супровід арбітражного спору, а повноцінне ведення справи, отримання позитивного судового рішення, його визнання та виконання на території України або за кордоном.

До комплексу наших послуг входить: правовий аналіз матеріалів справи, розробка правової позиції, оцінка перспектив, підготовка та подання позовної заяви, складання процесуальних документів, підготовка доказів, участь у судових засіданнях, визнання арбітражних рішень в загальних судах України, робота з виконавчою службою з метою примусового виконання рішень іноземних (арбітражних) судів, а також оскарження (скасування) арбітражних рішень.

Крім того, у випадку потреби супроводу процесу за кордоном, ми допоможемо Вам із залученням іноземних юристів для участі в суді та виконанні рішень за кордоном, а також підготуємо всі документи, зокрема, їх переклад, нотаріальне посвідчення, апостиль, легалізацію.

ПОЗИТИВНІ СТОРОНИ ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПОСЛУГ:

Мінімізація ризику невиконання договору контрагентом Захист ділової репутації компанії
Стягнення існуючої заборгованості та збитків Запобігання накладення на компанію штрафних та інших санкцій у зв’язку з порушенням валютного законодавства

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy