Реєстрація та ліквідація компаній

Основні напрямки

реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
вихід та примусове виключення зі складу учасників;
реорганізація, злиття та поглинання (M&A);
перереєстрація (внесення змін до установчих документів та інші зміни);
реєстрація спільної діяльності;
ліквідація компаній.

Реєстрація компанії є стартовим етапом будь-якого бізнесу. На сьогоднішній день послуги з реєстрації пропонує безліч компаній. Відмінною рисою співпраці з юридичним департаментом HLB Ukraine є висока якість послуг, обумовлена багаторічним досвідом роботи нашої компанії у даній сфері. Оскільки грамотно розроблені установчі документи – запорука фінансової та правової безпеки власників компанії.

 

Що ми пропонуємо

Наша компанія спеціалізується на супроводженні реєстрації юридичних осіб, таких як: товариства з обмеженою відповідальністю, приватні підприємства, дочірні підприємства, іноземні підприємства, підприємства з іноземними інвестиціями, громадські організації (об’єднання громадян), благодійні організації. Крім того, ми пропонуємо послуги з реєстрації структурних підрозділів (філій та представництв), а також з реєстрації фізичних осіб-підприємців.

Послуги з реєстрації передбачають повне супроводження того чи іншого проекту «під ключ», зокрема: консультування, розробка статутних документів, реєстрація в державних органах, відкриття банківського рахунку тощо. При відкритті бізнесу ми допоможемо Вам вірно підібрати форму компанії, вирішити питання, пов’язані з податковим плануванням та повністю реалізувати існуючий проект.

У разі проведення будь-яких змін (зміни розміру статутного капіталу, складу учасників, місцезнаходження, директора тощо) або реорганізації, наші юристи забезпечать мінімізацію незручностей та затримок у роботі компанії, пов’язаних з такими процедурами. При ліквідації компанії ми гарантуємо максимально швидкий результат та мінімальне залучення власників до даного процесу.

Крім того, наші фахівці допоможуть Вам розробити внутрішню документацію компанії (кошторис, штатний розпис, кадрова документація, накази, довіреності тощо).

 

Позитивні сторони та результати послуг

швидка реєстрація компанії «під ключ»;
оптимізація податкового навантаження компанії;
юридично грамотна реорганізація бізнесу;
швидка ліквідація компанії з мінімальною участю її власників.

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy