Оцінка машин та обладнання

Це визначення вартості будь-якого об’єкта рухомого майна:

  • Офісної та побутової техніки
  • Верстатів і силових агрегатів
  • Меблів
  • Приладів
  • Основних засобів
  • Технологічних комплексів та інших об’єктів

Оцінка обладнання проводиться з наступною метою: купівля-продаж, передача в заставу (кредитне забезпечення), переоцінка основних засобів, визначення ліквідаційної вартості в рамках процедури банкрутства, визначення початкової вартості для аукціонів, страхування, списання.

Найбільш частими випадками проведення експертної оцінки є проведення оцінки обладнання для цілей бухгалтерського і податкового обліку (у тому числі продаж основних засобів та внесення обладнання в статутний фонд), а також передача основних засобів підприємства в заставу.

Для проведення експертної оцінки обладнання необхідні наступні документи:

1. Перелік обладнання із зазначенням марки і моделі, дати введення в експлуатацію та початкової вартості. У деяких випадках ми також просимо зазначати стан оцінюваного обладнання.

2. За деякими видами обладнання необхідно надати технічну документацію.

Термін та вартість роботи визначається кількістю позицій у завданні на оцінку, а також типом обладнання.

Наприклад, 50 одиниць сучасних комп’ютерів і типових меблів оцінити значно простіше, ніж один малопоширений спеціалізований верстат. Тому для формування вартості наших робіт, ми просимо надати перелік обладнання з повним найменуванням та маркуванням.

Наша компанія має досвід роботи з оцінки обладнання будь-якої складності. Ми маємо рамкові договори на оцінку обладнання з низкою великих компаній, однак роботі з індивідуальними або одноразовими замовленнями також приділяємо максимум уваги.

Ми будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy