Міграційні послуги (для іноземних громадян)

ОСНОВНІ НАПРЯМКИ:

Оформлення дозволу на роботу в Україні Оформлення запрошень для іноземців та продовження терміну перебування в Україні
Оформлення дозволу на проживання (посвідка на проживання) в Україні Імміграція в Україну та отримання громадянства

Практично кожна іноземна компанія, що має дочірні структури в Україні, зацікавлена в наявності власних кваліфікованих працівників на керівних посадах. Крім того, зараз і українські компанії досить часто звертаються до необхідності залучення іноземних фахівців.

Юридичний департамент HLB UKRAINE пропонує широкий перелік послуг, пов’язаних з працевлаштуванням та проживанням іноземних громадян в Україні. Ми допоможемо Вам з вирішенням таких питань як: отримання дозволів на працевлаштуванняіноземних громадян, отримання службових карток для іноземних співробітників представництв, отримання ідентифікаційних (податкових) номерів.

Ми надамо Вам кваліфіковану підтримку в усіх питаннях, пов’язаних з легалізацією перебування іноземних громадян в Україні, а саме в отриманні посвідки на проживання як тимчасового, так і постійного, шляхом отримання дозволу на імміграцію.

Фахівці юридичного департаменту HLB UKRAINE допоможуть Вам з оформленням всіх необхідних документів «під ключ», що передбачає повне супроводження процесу, зокрема, консультації з питань перебування іноземців в Україні, підготовка всіх необхідних документів, представництво інтересів в органах державної влади тощо.

Наші юристи готові забезпечити легальне та безпечне розірвання трудових договорів (звільнення) з іноземними громадянами.

ПОЗИТИВНІ СТОРОНИ ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПОСЛУГ:

Швидке отримання дозволу на роботу іноземця Звільнення іноземця з дотриманням вимог українського законодавства
Швидке отримання посвідка на проживання Мінімізація ризиків порушення порядку працевлаштування та перебування іноземців в Україні

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy