Банкрутство

Основні напрямки

ініціювання банкрутства;
арбітражний керуючий (розпорядник майна, ліквідатор);
санація;
аудит боржника;
захист від приховування банкрутства;
підготовка плану фінансового оздоровлення боржника;
захист інтересів кредиторів в суді;
ліквідація.

Банкрутство – складна та тривала процедура, яка створює ряд труднощів та фінансових втрат як для боржника, так і для його кредиторів. Грамотні фахівці, що мають досвід роботи в даній сфері, допоможуть полегшити процес банкрутства.

 

Що ми пропонуємо

Юридичний департамент HLB Ukraine надає клієнтам широкий спектр послуг у сфері банкрутства, до яких відносяться представництво інтересів різних учасників даних відносин, зокрема: кредитора, боржника, їх власників і керівництва компанії-боржника.

Юристи нашої компанії здійснюють підготовку необхідного пакету документів для ініціювання процедури банкрутства та подання документів до суду, захисту інтересів кредиторів у суді, здійснюючи контроль на всіх стадіях процедури банкрутства. Крім того, ми допоможемо оскаржити угоди з виведення активів, здійснити повернення незаконно реалізованого майна, ініціювати порушення кримінальних справ за доведення до банкрутства, шахрайство, зловживання службовими повноваженнями та службову недбалість, допоможемо стягувати суми незаконно отриманих коштів з керівників та/або акціонерів/учасників боржника.

У рамках представництва інтересів боржника ми надаємо послуги арбітражного керуючого, з перевірки фінансового стану боржника та підготовки плану його оздоровлення, зі складання реєстру кредиторів, з оцінки та продажу ліквідаційної маси тощо.

 

Позитивні сторони та результати послуг

відновлення платоспроможності боржника;
повернення незаконно реалізованого майна боржника;
стягнення дебіторської/кредиторської заборгованості боржника;
притягнення посадових осіб боржника до майнової відповідальності;
ліквідація компанії-банкрута.

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy