Податковий консалтинг, податкове планування, податковий аудит

Податкове планування – це цілеспрямовані законні дії платника податків, спрямовані на зменшення його витрат на сплату податків, зборів, мит та інших обов’язкових платежів.

Податкове планування є однією з найважливіших складових частин фінансового планування (управління фінансами) компанії.

Сутність податкового планування полягає в тому, що кожен платник податків має право використовувати допустимі законом засоби, прийоми і способи для максимального скорочення своїх податкових зобов’язань.

Податкове планування можна визначити як планування фінансово-господарської діяльності компанії з метою мінімізації податкових платежів і може бути як індивідуально спрямованим і носити адресний характер, так і застосовуватися у фінансово-господарській діяльності широкого кола господарюючих суб’єктів.

 

HLB Ukraine – експерт у податковому плануванні

Наша успішна та багаторічна практика, розумні й ефективні підходи до спілкування та роботи з податковими органами, Регуляторами, представниками їх консультаційних служб забезпечують обізнаність наших експертів щодо останніх тенденцій, поглядів і планів на майбутнє щодо податкового планування.

Тому ми можемо сміливо заявити, що:

пропонуємо виключно законні, перевірені, практичні, надійні способи податкового планування;
розробляємо і впроваджуємо дієві опції рішень в сфері оподаткування, засновані на міжнародній та вітчизняній практиці, досвіді, знаннях наших експертів і власних розроблених методиках;
супроводжуємо проект в процесі впровадження, моніторингу, подальшого обслуговування, супроводу та відповідних коригувань у разі зміни законодавства, бізнес-середовища і практики, що трапляється часто і регулярно.

Крім того, тісна та продуктивна співпраця з провідними податковими експертами, представниками мережі HLB International дає нам можливість розробляти оптимальну структуру для всієї групи компаній (міжнародне податкове планування) впроваджувати, супроводжувати, управляти, відчувати вимоги реалій і нововведення.

 

Що ми пропонуємо

HLB Ukraine надає послуги з податкового планування, зокрема:

податкове планування (включаючи розробку, впровадження, моніторинг);
податковий Due Diligence;
підготовка заперечень щодо актів ДФС;
податковий аудит;
консалтингові послуги в сфері оподаткування;
перевірка та підготовка податкових декларацій про майновий стан і доходи;
консультування в сфері оподаткування;
консультування та інформування про зміни в законодавстві;
міжнародне податкове планування.

Для зарубіжних, змішаних компаній HLB Ukraine пропонує оперативну підтримку і вирішення питань щодо постановки на облік в податкових органах іноземних осіб, дозволу на роботу і відкриття банківських рахунків.

Для забезпечення комплексного і раціонального підходу до вибору опції побудови роботи Вашої компанії ми формуємо окрему команду експертів, які володіють досвідом і знаннями у Вашій галузі. Таким чином, крім поставлених нам завдань, такий підхід забезпечує не тільки їх рішення, а й надання швидких і ефективних рекомендацій в комплексі.

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy