Міжнародний консалтинг

Міжнародна група HLB UKRAINE, одним з напрямків діяльності якої є надання консультаційних послуг стосовно бізнес-планування, розпочинає співпрацю з вітчизняними компаніями – виробниками та постачальниками продуктів харчування, які планують вихід на продовольчий ринок Об’єднаних Арабських Еміратів. Передбачається забезпечення для даних компанії комплексу послуг фахівців HLB UKRAINE, які стосуються професійної консультаційної підтримки та сприяння виходу та поширенню бізнес-діяльності цих компаній на ринку ОАЕ.

Економіка Об’єднаних Арабських Еміратів активно розвивається, зростає ринок споживання та фінансові можливості населення країни, розширюється та стає все більш різноманітним і внутрішній ринок продуктів харчування цієї країни. Зростаючий попит на продовольчу продукцію в цій країні, водночас, може бути задоволеним передусім високоякісною продукцією. Саме якість є пріоритетом при виборі товару споживачами в ОАЕ, що значно меншою мірою орієнтуються на ціновий фактор у своїх споживчих уподобаннях.

Зважаючи на потребу пошуку джерел розвитку, цілком раціональним рішенням українських підприємств є поширення своєї присутності на перспективних іноземних ринках, зокрема – ринку Об’єднаних Арабських Еміратів, що в останні роки суттєво лібералізується та потребує формування диференційованої та якісної пропозиції від виробників з усього світу.

Потенціал успішної діяльності українських виробників та постачальників продовольчих товарів на ринку ОАЕ ми вбачаємо у можливості реалізації товарів високої якості, що відповідають правилам стосовно умов виробництва, маркування та термінів придатності, які діють в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Сегментом продовольчого ринку ОАЕ, який потенційно є перспективним для українських постачальників, є сегмент високоякісної та безпечної продовольчої продукції, зокрема – продуктів харчування органічного походження, що вже має значний успіх на багатьох закордонних ринках, маркованої достовірною інформацією, з дотриманням в разі необхідності стандартів виробництва халяльної продукції (що важливо для даного ринку та має бути використано для просування вітчизняних товарів на ньому), з ефективною фаховою підтримкою управління, системи дистрибуції та маркетингу.

Міжнародна група HLB UKRAINE планує здійснювати фахову підтримку українських компаній при вході на ринок продовольчої продукції Об’єднаних Арабських Еміратів. На вихідному етапі передбачається здійснити всебічний аналіз бізнес-середовища та ринкових трендів, інституційного середовища, внутрішніх факторів та резервів компаній-клієнтів, поточного фінансового стану, основних тенденцій організаційного розвитку. На цій основі створюватиметься бізнес-план виходу компаній на ринок продуктів харчування ОАЕ, техніко-економічне обґрунтування маркетингово-дистрибуційних заходів та створення комплексних моделей розвитку бізнесу компаній-клієнтів на території Об’єднаних Арабських Еміратів.

Ми бачимо необхідність у застосуванні наявних у нас професійних навичок та досвіду, використовуючи які HLB UKRAINE планує:

– здійснити аналіз потенційного ринку продукції наших клієнтів – продовольчого ринку ОАЕ;

– виокремити цільові групи споживачів та здійснити пошук потенційних покупців продукції;

– забезпечити фахову підтримку в організації системи дистрибуції та створенні місць реалізації товарів;

– надати консультації стосовно організації та здійснення рекламних кампаній;

– реалізовувати післямаркетингові заходи.

HLB UKRAINE допомагатиме з організацією виходу наших клієнтів на цільовий ринок та з поширенням їх присутності на цьому ринку, надаватиме усі необхідні консультації стосовно питань податкової і юридичної підтримки виходу на ринок.

Також фахівці нашої компанії допоможуть з формуванням ефективної структури та порядку реалізації заходів стосовно виходу на ринок. За необхідності – допоможуть організувати новий бізнес, орієнтований на роботу в умовах цільового ринку ОАЕ, здійснюватимуть професійний супровід та надаватимуть додаткові консалтингові послуги за потребою.

Завдяки досвіду консультування у різних сферах бізнесу Міжнародної групи HLB UKRAINE, ми готові розробити та сприяти реалізації комплексних та надійних рішень, які забезпечують втілення у життя проектів наших клієнтів. Одним з прикладів успішної реалізації таких проектів мають стати проекти виходу на ринок продовольчої продукції Об’єднаних Арабських Еміратів вітчизняних компаній – виробників та постачальників продуктів харчування та сталого поширення присутності даних компаній на цьому ринку.

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy