Аудит страхових компаній

Страхування як система захисту майнових інтересів громадян, організацій та держави є важливим елементом соціально-економічної системи суспільства, яке підлягає обов’язковому зовнішньому аудиту. Аудит страхових компаній (СК) включає в себе інвентаризацію зобов’язань і активів, комплексну експертизу фінансової, податкової звітності, правильності ведення бухгалтерії, формування страхових резервів, а також перевірку страхових виплат.

Страхові виплати є основною статтею витрат страхових компаній. Отже, при проведенні незалежного страхового аудиту акцентується увага на таких моментах, як своєчасність і правомірність виплат, а також обґрунтованість відмов у виплатах.

HLB Ukraine надає аудиторські послуги для страхових компаній по всій Україні. Наші фахівці мають багаторічний досвід проведення аудиту страхових компаній і знають особливості та специфіку страхової діяльності, а також пройшли удосконалення професійних знань, за результатами якого успішно здали контрольне тестування.

Аудитори нашої компанії проведуть швидку, якісну аудиторську перевірку відповідно до Міжнародних стандартів аудиту (МСА) та вимог Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг (Нацкомфінпослуг).

Також, завдяки консультаційних послуг спеціалістів HLB Ukraine, страхові компанії можуть значно поліпшити свої бізнес-процеси і звести до мінімуму ризик накладення штрафних санкцій з боку контролюючих органів.

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy