Асоціації

HLB – всесвітня мережа професійних аудиторських, бухгалтерських та консалтингових компаній.

Заснована у 1969 р., HLB налічує у своєму складі понад 2 000 партнерів, які мають більше 795 офісів у 158 країнах світу з персоналом понад 29 000 чоловік. Сьогодні HLB святкує своє 50-річчя.

Корпоративна брошура

www.hlb.global

 

Forum of Firms – є незалежною асоціацією міжнародних мереж фірм, які здійснюють транснаціональні аудити. Метою Forum of Firms є просування послідовних та високоякісних стандартів фінансової звітності та аудиторських практик в усьому світі – об’єднання фірм, які проводять транснаціональні аудити, та більш тісне їх залучення до діяльності IFAC у сфері аудиту та інших сферах, пов’язаних із забезпеченням довіри. Члени Forum of Firms повинні продемонструвати своє зобов’язання дотримуватися і заохочувати послідовне застосування високоякісних аудиторських практик у всьому світі, як докладно викладено в Конституції FOF.

Нинішніми членами Forum of Firms є: AUREN, BT, BDO, D&T, E&Y, HLB International, IEC, JPA, KPMG, Kreston, Mazars, PKF, PwC та інші.

www.ifac.org

 

Торгово-Промислова Палата України – недержавна неприбуткова самоврядна організація, яка на добровільних засадах об’єднує юридичних осіб і громадян України, зареєстрованих як підприємці, а також їх об’єднання. Приймає заявки від потенційних інвесторів в Україну, забезпечує взаємодію бізнесу на всій земній кулі.

www.ucci.org.ua

 

ACCA (Асоціація дипломованих сертифікованих бухгалтерів) – міжнародна професійна асоціація, яка об’єднує більше 200 000 фахівців в області фінансів, обліку і аудиту в більш ніж 190 країнах. Основним завданням кваліфікації ACCA є забезпечення професійних знань стандартів IFRS, умінь і навичок, а також професійних цінностей в області фінансів, бухгалтерського обліку та аудиту. Наявність кваліфікації ACCA допомагає фінансовим спеціалістам в побудові успішної кар’єри в будь-якій сфері та відповідає міжнародним стандартам навчання в області бухгалтерського обліку IFAC. Більше 20 фахівців HLB Ukraine мають дипломом АССА DipIFR.

www.accaglobal.com

 

ЄБРР (Європейський Банк Реконструкції та Розвитку) – був заснований у 1991 р. після закінчення «холодної війни» для того, щоб побудувати нову епоху в Центральній і Східній Європі. ЄБРР інвестує в проекти, які сприяють переходу до відкритої ринкової економіки, а також розвитку приватної та підприємницької діяльності. HLB Ukraine акредитована ЄБРР.

www.ebrd.com

 

ФПБАУ (Федерація професійних бухгалтерів і аудиторів України) – єдина організація в Україні, яка представляє професію бухгалтера та аудитора на міжнародному рівні: є членом Міжнародної федерації бухгалтерів, засновником і членом Євразійської ради сертифікованих бухгалтерів і аудиторів. Серед пріоритетів ФПБАУ: підвищення рівня професіоналізму фахівців в сфері бухгалтерського обліку та аудиту і поліпшення якості послуг, що ними надаються. Аудитори HLB Ukraine є членами ФПБАУ.

www.ufpaa.org

 

ВПГО «САУ» (Всеукраїнська професійна громадська організація «Спілка аудиторів України») – є найбільш численною організацією аудиторів України (на 01.01.2019 р. більше 948 членів), яка має більш ніж 26-річний досвід професійної діяльності. Особливу увагу САУ приділяє питанням забезпечення незалежності діяльності аудиторів, дотриманню аудиторами норм і стандартів аудиту та вимог Кодексу етики аудитора, а також питанням якості аудиторських послуг шляхом проведення навчальних тренінгів, семінарів, вебінарів з IFRS, МСА, етики та робочих документів. Керуючий партнер та Генеральний директор HLB Ukraine Бондар Валерій Петрович у червні 2019 р. був обраний Президентом САУ.

www.spilka-audit.org.ua

 

Більше 25-ти років Консалтингове агентство «УкрАгроКонсалт» забезпечує міжнародних операторів агробізнесу з 50-ти країн світу якісною ринковою інформацією і аналітикою для прийняття ефективних рішень.

Базуючись в Києві з 1994 р., компанія є надійним джерелом достовірних даних та експертних оцінок з аграрного сектору України та Чорноморського регіону. Багаторічний досвід дозволяє компанії пропонувати об’єктивну оцінку тенденцій товарних ринків в контексті розвитку світової економіки, прогнози поведінки ринків, рекомендації щодо вдосконалення бізнес-стратегій.

www.ukragroconsult.com

 

Наш юридичний партнер – компанія «I LAW U» (Ай Ло Ю), яка спеціалізується на наданні повного спектру юридичних послуг для фізичних і юридичних осіб України. Компанія забезпечує представництво в судах, кваліфіковані правові консультації, комплекс заходів із захисту бізнесу від рейдерства та перевірок, проводить внутрішні розслідування, комплексний аудит і службові огляди, оцінку майна, Due Diligence, M&A.

www.ilawu.ua

 

Global IIA – заснована у 1941 р. міжнародна професійна асоціація, яка об’єднує більше 190 000 членів у більш ніж 170 країнах світу. Global IIA, штаб-квартира якої розташована в США, є єдиною глобальною платформою професії внутрішнього аудитора.

Global IIA ефективно реагує на сучасні виклики ринкової економіки, встановлюючи єдині Міжнародні Професійні Стандарти Внутрішнього Аудиту, надаючи всім своїм членам широкі освітні можливості, підтримуючи професійні кваліфікаційні програми, а також здійснюючи дослідження у сфері внутрішнього аудиту та забезпечуючи ефективні комунікації і співробітництво своїх членів.

www.iia.org.ua

 

InterVent Capital GmbH – інтернаціонально орієнтована компанія, основною діяльністю якої є здійснення міжнародних інвестиційних проектів та менеджменту трансакцій з місцезнаходженням у місті Дюссельдорф.

Компанія InterVent Capital GmbH спеціалізується на двох основних напрямках діяльності:

1. Залучення західноєвропейського капіталу для фінансування інвестиційних проектів (бізнес та комерційна нерухомість) у країнах Східної Європи. Цей напрямок діяльності включає також і продаж західноєвропейським інвесторам об’єктів комерційної нерухомості або підприємств у цілому, що належать східноєвропейським підприємствам та фізичним особам.

2. Придбання для східноєвропейських підприємств і фізичних осіб активів в Німеччині (комерційна нерухомість, діючі підприємства, частки в діючих підприємствах).

Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy