Світові рейтинги

Асоціації HLB International -всесвітня мережа професійних аудиторських, бухгалтерських та консалтингових компаній.

Заснована в 1969 році, HLB International налічує у своєму складі понад 1 900 партнерів, які мають більше 600 офісів в 130 країнах світу з персоналом понад 19 000 чоловік.

Корпоративна брошура

www.hlbi.com

Асоціації Форум Фірм (Форум фірм) – міжнародна асоціація, заснована Міжнародною Федерацією Бухгалтерів з метою досягнення найвищих стандартів якості у міжнародній практиці. HLB International, будучи членом Форуму Фірм, застосовує загальноприйняті високоякісні стандарти для підготовки фінансової звітності та аудиту на міжнародному рівні. Кожен член HLB International відповідає певним критеріям якості як на національному , так і на міжнародному рівнях.

Forum of Firms and TAC Fact Sheet

https://www.ifac.org / about – ifac / forum – firms

Асоціації

Ми раді відзначити, що наша компанія офіційно зареєстрована в Раді з Контролю за обліком та бухгалтерської звітності Публічних Компаній (PCAOB) Вашингтон, США.

PCAOB є приватною, неприбутковою корпорацією, створеної на основі акта Сарбейнса- Окслі в 2002 році для нагляду за аудиторами публічних компаній. Головний офіс PCAOB знаходиться у Вашингтоні, регіональні офіси відкриті в різних штатах. PCAOB була створена з метою захисту інвесторів та громадських інтересів шляхом забезпечення інформативності, об’єктивності та незалежності аудиторських звітів.

www.pcaob.com

Асоціації

Торгово -промислова палата України, відповідно до Закону, – недержавна неприбуткова самоврядна організація, яка на добровільних засадах об’єднує юридичних осіб і громадян України, зареєстрованих як підприємці, а також їх об’єднання інструменти.

www.ucci.org.ua




Асоціації Наш юридичний партнер – компанія I LAW U (Ай Ло Ю) спеціалізується на наданні юридичних послуг повного спектру для фізичних і юридичних осіб по всій Україні. Компанія забезпечує представництво в судах всіх інстанцій, кваліфіковану правову допомогу, комплексно сприяє захисту бізнесу від рейдерства чи перевірок, провадить внутрішні розслідування, вирішення трудових спорів тощо. I LAW U (Ай Ло Ю) пропонує повний юридичний супровід бізнесу та має багаторічну репутацію та сильних партнерів. З питань співпраці телефонуйте: +38 (068) 33 22 392!

http://ilawu.ua/




Отправить запрос

Команда HLB Ukraine всегда рада помочь, присылайте Ваш вопрос

Отправить
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy